Üzlethálózatunk

Együtt megvalósítjuk álmai otthonát! Professzionális festékekkel, építőanyagokkal és szakmai tanácsadással várjuk 11 üzletünkben!

Mindent megtalál

Vállalkozásunk az elérhető legkorszerűbb festékek, építőanyagok, a legmodernebb hőszigetelő- és gipszkartonrendszerek széles választékával várja Önt!

Cégünkről

 

Festék-, építőanyag- és vegyi áru kereskedelem területén komplex értékesítési szolgáltatást nyújtunk mindazoknak, akik építési, felújítási munkálataikhoz megbízható termékeket keresnek, a maximumra és a tökéletességre törekednek.

Négy évtizede szenvedéllyel dolgozunk több ezer vásárlónk és partnerünk elégedettségéért. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően megbízható és stabil partnerei vagyunk ügyfeleinknek. Dunántúli üzlethálózatunkban 11 értékesítési ponton állunk vásárlóink rendelkezésére.

Komplex szolgáltatást nyújtunk mindazon cégeknek és intézményeknek, amelyek vezetői a létesítmények karbantartásához, felújításához szükséges anyagokat, fertőtlenítőszereket megbízható forrásból, versenyképes áron szeretnék beszerezni.

Bemutatkozás 1Bemutatkozás 2Bemutatkozás 3

Hírek

Roadshow Zalaegerszeg Március 01

Roadshow Zalaegerszeg Március 01

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, legyen szó szakemberekről, kereskedőkről vagy csak egyszerűen azokról, akik érdeklődnek a festékek, vakolatok, tömítők és egyéb építőipari anyagok iránt.

btn_tovabb
Roadshow Csorna Február 13

Roadshow Csorna Február 13

Ezt a rendezvényt se hagyd ki !

btn_tovabb
Roadshow Zalaegerszeg Január 26.

Roadshow Zalaegerszeg Január 26.

Miért lehet érdemes ellátogatni az eseményre?

btn_tovabb

Kapcsolat

Munkánkat az értékesítés teljes folyamatában vásárlóink és partnereink elégedettsége vezérli, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a szakmai tanácsadásra. Ügyfeleink számára ennek köszönhetően minden esetben megbízható és az igényeiket legjobban kielégítő megoldást javaslunk.

Szakképzett kollégáink udvarias kiszolgálás mellett az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást, terméket ajánlják.

Áraink versenyképesek, korrekt árajánlatot készítünk egyedi kivitelezési és felújítási projektekre is.

Gyors és precíz kiszolgálás mellett szállítjuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő termékeket.

Név * 
Email * 
Telefonszám  
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: