Roadshow Zalaegerszeg Január 26.

Miért lehet érdemes ellátogatni az eseményre?

Zalaegerszegi esemény meghívó

Miért lehet érdemes ellátogatni az eseményre?

Legújabb termékek és technológiák megismerésére van lehetőséged:
Az ilyen típusú események kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy megismerkedj a legfrissebb építőanyagokkal és technológiákkal. Megtudhatod, milyen új festék-, glett- vagy tömítőanyagok érkeztek a piacra, és hogy ezek milyen előnyökkel rendelkeznek az előző generációs termékekhez képest, de megtudhatod azt is, miért érdemes a régen bevált festékeket, gletteket, tömítőanyagokat használni.

Szakértői tanácsok és tippeket tanulhatsz el a gyártóktól:
Lehetőséged nyílik szakemberekkel beszélgetni és tanácsokat kérni tőlük. Ez különösen hasznos lehet, ha építkezésbe, felújításba kezdesz, és nem vagy biztos abban, hogy melyik termékek lennének a legmegfelelőbbek a projektedhez.

Gyakorlati bemutatókról és workshopokról értesülhetsz:
Sok esemény kínál gyakorlati bemutatókat és workshopokat, ahol közvetlenül láthatod a termékek alkalmazását és kipróbálhatod őket. Ez segíthet abban, hogy jobban megértsd a termékek tulajdonságait és alkalmazásának módjait. Regisztrációs lap kitöltésével értesülhetsz majd rendezvényeinkről.


Kapcsolatépítés:
Ez egy remek lehetőség arra, hogy kapcsolatot építs az iparág szakembereivel, beszállítókkal és más építőipari szakértőkkel. Ezek a kapcsolatok később hasznosak lehetnek, ha tanácsra vagy szolgáltatásokra van szükséged.

Ajánlatok és kedvezmények:
15-20% kedvezményt adunk ezen a napon a jelenlévő beszállítók termékeire. Ez lehetőséget adhat arra, hogy pénzt takaríts meg, miközben a legjobb minőségű anyagokat szerezheted be a projektedhez.